26 Ağustos 2007 Pazar

Mutfak Mobilya

Mutfak Mobilya veya mutfak mobilyası sektöründeArçelik, son yıllarda yaptığı ataklar ile modüler mutfak satışlarını geçen yıla göre yüzde 250, ankastre ürünlerindeki satışlarını ise yüzde 500’ün üzerinde artırdı.
Özel projelendirme sistemi ile kişiye özel mutfaklar yaratan Arçelik Mutfak, özellikle kadınlara uzmanlıklarını sergileyebilecekleri ayrıcalıklı mutfaklar sunuyor.


Çalışma ve mutfak şekline uygun yerleştirilmiş tasarımlar, değişken yükseklikte tezgahlar, fonksiyonel ışıklandırma, baza çekmeceleri, kilitli bıçak çekmeceleri, 75cm. derinliğe ulaşan çekmeceler, standart "blue motion" yumuşak kapanır çekmeceler, tamamen contalı kapak sistemleri, en yeni teknoloji ile geliştirilmiş ankastre ürün gamı, 1000’den fazla model ve kapak kombinasyonu bulunuyor. Mutfak sektöründeki satışlarını perakende proje ve toplu satışlar olarak iki kanalda yürüten Arçelik, her iki kanalda da son kullanıcıya "özel projelendirme" yapıyor.
Türkiye genelinde 2 merkez showroom, 16 yetkili satıcı ile hizmet veren Arçelik, 2004 yılı sonunda bu sayıyı 26’ya çıkarmayı hedefliyor. Satış sonrası hizmet kapsamında kullanıcılarına çağrı merkezi desteği sağlayan Arçelik, Türkiye çapında 8 Arçelik Tüketici Hizmetleri Bölge Yöneticiliği kanalıyla pilot mutfak ekipleri kurarak montaj ve servis hizmeti vermeye de hazırlanıyor.
Arçelik mutfak ve ankastre ürünlerle ilgili her türlü bilgiye http://www.arcelik.com ya da 444 0 888 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.


Kaynak : evdose.com

Hiç yorum yok: