27 Ağustos 2007 Pazartesi

Kanepe,kanepe çeşitleri,kanepe temizliği

Kanepeler,kanepe,kanepe modelleri üzerindeki lekeler nasıl temizlenir.
İşte size bir kaç öneri.



Çay Lekesi

Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın veya yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayın veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi karıştırın ve uygulayın.
Kahve Lekesi

Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın veya yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayin veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi karıştırın ve uygulayın.
Ketçap Lekesi

Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanını karıştırın ve uygulayın veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi kariştırın ve uygulayın lekenin üzerine ıslak deterjani sürdükten bes dakika sonra bol suyla durulayın, silerek kurulayin.

Koltuk kanepe,yataklı kanepe,kanepe fiyatları
Mürekkep Lekesi

Mürekkep lekesinin üzerine az miktarda alkol döküp silin. Leke çıkana kadar bu işleme devam edin.
Süt Lekesi

Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın veya yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayın veya İki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi karıştırın ve uygulayın.
Çamur Lekesi

Lekenin üzerine ıslak deterjanı sürdükten beş dakika sonra bol suyla durulayın, silerek kurulayın veya bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjani karıştırın ve uygulayın.
Dondurma Lekesi

Bir bardak ılık suya, bir çay kaşığı renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın veya Yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayın veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi karıştırın ve uygulayın.
Sakız Lekesi

Bölgeyi içinde buz olan naylonla soğutun, sakızı ve mumu bir alet yardımıyla kazıyın veya Kuru temizlemeciniz tavsiyesine baş vurunuz, benzol maddesi ve türlerini kullanınız, bu işlem yapılırken yeterli havalandırmayı sağlayın sigara ve ateşten uzak tutun. Bir bardak ılık suya, bir çay kaşigi renksiz bulaşık deterjanı karıştırın ve uygulayın.
Yumurta Lekesi

Kuru temizlemeciniz tavsiyesine baş vurunuz, benzol maddesi ve türlerini kullanınız, bu işlem yapılırken yeterli havalandırmayı sağlayın sigara ve ateşten uzak tutun. Lekenin üzerine ağartıcı etkisi olmayan leke sökücüyü 1:1 oranında suyla karıstırarak uygulayın, bol suyla durulayın.
Çikolata Lekesi

Lekenin üzerine ıslak deterjanı sürdükten beş dakika sonra bol suyla durulayın, silerek kurulayın veya kuru temizlemecinizin tavsiyesine baş vurunuz, benzol maddesi ve türlerini kullanınız, bu işlem yapılırken yeterli havalandırmayı sağlayın sigara ve ateşten uzak tutun.
Kan Lekesi

Bir bardak ılık suya, bir çay kaşiği renksiz bulaşik deterjanı karıstırın ve uygulayın veya Yarım bardak suya, bir çorba kaşığı kadar amonyak ilave edin ve uygulayın veya iki ölçü suyun içerisine bir ölçü sirkeyi kariştırın ve uygulayın.

Hiç yorum yok: