27 Ağustos 2007 Pazartesi

koltuk takımı,koltuk takımları,koltuk takimi,köşe koltuk takımları,deri koltuk takımları,klasik koltuk takımları,

Ahşap mobilyalarımın bakım ve temizliği nasıl olmalıdır?
Ahşap kısımları haftada bir kez nemli bezle tozunu almanız yeterli olacaktır. İki yılda birde ahşap koruyuculu kimyasal ürünlerle de bakımı yapılabilir. Bu tür ürünleri piyasalardan temin edebilirsiniz.
Kumaş ve deri kısımlar nasıl temizlenmelidir? Kumaşlarımızın tamamını çok fazla ıslatmadan normal temizlik için beyaz sabunun köpüğüyle temizlemelisiniz.Deterjan veya diğer ağır temizlik malzemeleriyle temizlemek temiz olması açısından uygundur ancak kumaşın dokumasına zarar vereceğinden tavsiye edilmemektedir. Deri kısımlarda ise nemli sabunlu temiz bir bez veya kumaş parçasıyla silmek en uygun çözümdür.
Mobilyalarımı nasıl taşımalıyım? Mobilyalarınızın taşınmasında mutlaka koruyucu malzemeler kullanmaya özen gösteriniz. Taşımadan önce sökülmesi gereken parçalara yerlerinden özenle çıkarınız ve mutlaka ürüne göre uygun araç gereçleri kullanınız. Tüm parçaları yerden kaldırarak taşıyınız, sürterek yer değiştirmek hem mobilyanıza hem de zemine zarar verebilir. Taşıma bittikten sonra montaj aşamasında ürünün sağlam ve kullanilabilir olması için ürünün özelliklerine özen gösteriniz.
Haber: Ankara Turkmobilya.com


koltuk takımı,koltuk takımları,koltuk takimi,köşe koltuk takımları,deri koltuk takımları,klasik koltuk takımları,

Hiç yorum yok: