26 Ağustos 2007 Pazar

Mobilya Fuarı,klasik mobilya,ev mobilyası

Mobilya Fuarı,

ITF-İstanbul Fuarcılık tarafından MOSDER (Mobilya Sanayicileri Derneği) desteği ile 02-06 Mayıs 2007 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenen İMOB 2007 İstanbul Mobilya Fuarı, yoğun ilgi gördü. Geçmiş yıllara oranla daha yüksek katılımla yapılan fuara, toplam 66 bin 712 ziyaretçi ilgi gösterdi. Türk mobilya sektörünü dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla İstanbul’da bir araya getiren ve yeni ekonomik işbirliği anlaşmalarına sahne olan İMOB 2007’yi, 4 bin 487’si yabancı, 62 bin 225’i yerli olmak üzere toplam 66 bin 712 ziyaretçi gezdi. Geçen yılla kıyasladığında ziyaretçi sayısında büyük bir artış gözlenen fuar, kurumsal kimliğini kanıtlamış; yükselen trende sahip özelliği ile dikkat çekti.

DEVLER IMOB’DAYDI; mobilya resimleri

Her geçen yıl daha kapsamlı ve yoğun katılımcı sağlayarak sektöre ivme kazandıran İMOB 2007 İstanbul Mobilya Fuarı’na; İstikbal, Çilek Mobilya, Seray, Alfemo, İpek Mobilya, Yataş, Doğtaş, Fatih Kral, Mete Bronz, Mirage ve Adnan Serbest gibi sektörün önde gelen 300’ün üzerinde firma katıldı.
Mobilya dekorasyonu

İTALYAN TASARIMININ SIRRIİMOB Fuarı’nda düzenlenen ‘Deneysellikten Üretime’ ve ‘Stratejiler ve Eğilimler: İtalya Mobilya Tasarımı’ konulu seminerler tasarımda yaratılan değişikliklerin perde arkası hakkında ip uçları verdi. Seminerlerde Prof. Dante Donegani ve Prof.Giovanni Lauda’nın sektörün gelişimi ve tasarımda yaratılan değişikliklerle ilgi sunduğu bilgiler izleyenler tarafından dikkatle dinlendi. Domus Academy’nin üst düzey yöneticileri, İtalyan tasarımında araştırmaların etkinliğine dikkat çekti. “Zamanımızın büyük bölümünü araştırma yaparak geçiriyoruz” diyen Donegani ve Lauda, İtalyan ürünlerinde yenilikçi unsurların ön planda olduğunu söylediler.

Ev mobilyası; iç dizayn ürünleri; tekli, çiftli, üçlü kanepeler; koltuklar; yataklar ve geniş yelpazede birçok ürünün sergileneceği İMOB 2007 ile ziyaretçi ve katılımcılar sektördeki son gelişmeleri, yeni ürünleri yakından takip edebilecekler. Yeni iş bağlantıları kurabilecekleri uygun bir platform olan İMOB 2007’yi, sektöre yön veren Mobilya Mağazaları, Zincir Mağazalar, Toptancılar, Dağıtıcılar, İthalatçılar, İhracatçılar, Profesyonel Satın Almacılar, Bayiiler, Mimarlar, İç Mimarlar, Dekoratörler, Endüstriyel Tasarımcılar ve Mobilya Yan Sanayi Üreticileri ziyaret etti.

Hiç yorum yok: